Ingredienser

1ss Olivenolje
1-2 fedd Hvitløk
1 boks Tunfisk i olje
1 porsjon Spaghetti, mengde etter behov
2ss Balsamico/vanlig eddik
1ss Soya sauce
1/2 kopp Hvitvin om man vil piffe opp retten litt
Krydder:
1 dæsk Pepper
1 dæsj Salt

Tilberedning

Kok spaghettien med litt salt i vannet, gjerne litt al dente.
Varm olivenoljen i en panne og tilsett hvitløken, la det frese litt.
Ha oppi tunfisken og rør lett.
Hell av vannet på spaghettien og putt spaghettien i pannen med tunfisken, bland det godt. Krydre med salt og pepper, soya sauce og eddiken. Ønsker man hvitvin, hall oppi den også. La dette steke slik at spaghettien får litt stekeskorpe.

Rør tilslutt inn persille eller gressløk om man ønsker det.

(Besøkt 193 ganger, 1 besøk i dag)