Ingredienser:
750 gr kjøttdeigpølse (Gilde)
salt/ pepper

1 boks med kremfløte
2-3 ss Chilisaus
Sukkerkulør

1 pk Brokkoliblanding
Ris til 2 pers.

Fremgangsmåte:
1.Sett på riskokeren til koking av ris, eller kok i kjele 20 min.
2.Set på en kjele med vann til koking av brokkoliblandingen.
3.Del kjøttdeigpølsa i terninger. Stek bitene godt i melange.Kjøttdeigen bør saltes og peppres, slik at det blir smak av kjøttet.Ta de ferdig stekte bitene i en bolle event. ildfast form.
4.Ta vare på fettet i gryta/ panna og ha 1 boks kremfløte oppi. La det koke opp og tilsett 2.3 ss med chilisaus.Tilsett sukkerkulør til du får en delikat farge
Annrett alt på tallerkenen, godt med kokt tyttebærsyltetøy ved siden av.

(Besøkt 381 ganger, 1 besøk i dag)