Ingredienser:
Ca. 8-10 champignoner
½ pk fersk spinat
ca. ½ boks Creme fraiche
1 fedd hvitløk
2 ss fetaost
et par never ristede pinjekjerner
pepper
smør til steking

Fremgangsmåte:
– Rist pinjekjernene og legg til side
– Del opp champignon i små terninger
– Del hvitløken i to på langs
– Vask og tørk spinaten

– Stek chapignon og hvitløk til den får fin gyllen farge.
– Ta hvitløken ut av pannen når champignonen er ferdig stekt. (Her kan man selvfølgelig velge å finhakke og la hvitløken være i retten, men jeg synes det er nok med et ”hint” av smaken)
– Legg spinaten i pannen på middels varme og la den falle sammen mens du rører litt innimellom.
– Ha i feta (kan kuses hvis ønskelig), Creme fraiche og pepper.
– Trenger mest sannsynlig ikke ekstra salt da fetaen er salt nok.
– Legges på et fat, og dryss over pinjekjerner.

Kan serveres som tilbehør til det meste, eller som egen rett med biter av kjøtt eller fisk i.

Porsjoner: 2-3 porsjoner

(Besøkt 589 ganger, 1 besøk i dag)