Ingredienser

Pisk til eggedosis:
4 egg
250 gr. fructose

Bland i:
2 1/2 dl. rapsolje
400 revet, rå squash (uten skall og evt. frø)

Bland sammen og ha i:
330gr. hvetemel
1/4 ts. bakepulver
2 ts. natron
1/2 ts. salt
2 ts. vaniljesukker (eller fructose som har fått smak av vaniljestang, jamie-metoden)
3 ts. kanel
litt revet muskatnøtt
ca. en neve hakkete mandler
ca. en neve rosiner
ca. en neve hakkete tørket aprikos.

Tilberedning

Hell røren i 2 smurte former og stek på 170 grader i ca. 45 minutter – sjekk med en pinne om de er ferdige. Avkjøles på rist med et klede over.

Jeg skjærer i skiver før jeg fryser ned, det går raskt å tine opp når det kommer besøk som ikke skal spise sukker, men gjerne fructose.

(Besøkt 127 ganger, 1 besøk i dag)