Ingredienser

4 havabborfileter
Salt og pepper
Olje og smør til steking

200 g små klasetomater
50 g fetaost
1 rødløk, finhakket
2 ss sitronsaft
4 ss olivenolje extra virgin

1 purreløk, i ringer
4 sjalottløk, i ringer
4 ss olivenolje
2 dl hvitvin
2 dl tomat, hermetisk
2 ss basilikum, finhakket

Tilberedning

Renskjær fileter og lag noen snitt i skinnet. Ha på salt og pepper og stek skinnet lysebrunt i en middels varm panne med olje. Tilsett smør mot slutten og «øs» fettet over fiskekjøttet, slik at det blir så vidt trekt igjennom.

Del tomater i to. Ha det over i en bolle med fetaost, rødløk, sitronsaft og olivenolje. Smak til med salt og pepper.

Fres løk myk i olje. Tilsett hvitvin og kok til det tykner. Vend inn tomater og ha i finhakket basilikum. Smak til med salt og pepper.

(Besøkt 200 ganger, 1 besøk i dag)