Ingredienser

Søtpotetpai:
3 dl mel
125 g smør
2 1/2 ss vann
200 g søtpotetterninger
5 dl kyllingkraft
400 g potetmos
50 g parmesanost, revet

2 dl oksekraft
1 ts balsamicoeddik
1 dl kalamataoliven uten stein
1 ss smør

4 biter kveite à 160 g
4 skiver parmaskinke
1 ss olje
Salt og pepper

Blandet salat

Tilberedning

Bland mel, smør og vann. Sett kaldt. Trykk ut deigen i en paiform eller porsjonsformer. Forstek i ovn på 200 °C 1 10 min.

Kok søtpotetterninger i kylingkraften. Ta terningene fra kraften og bland med potetmosen. Fyll paiskallet med mosen og strø over osten. Stek i ovn på 200 °C i 10 min.

Kok opp kraften og smak til med eddik. Hakk oliven og ha i sausen. Pisk i smøret og smak til med salt og pepper.

Ha salt og pepper på fisken og surr en skive skinke rundt hvert fiskestykke. Stek på svak varme i oljen til fisken er gjennomstekt og skinken er sprø.

Servér med salat.

Ha gjerne litt kokte gulrøtter, erter eller andre grønnsaker i salaten.

(Besøkt 226 ganger, 1 besøk i dag)