Ingredienser

1 løk
3 ss tomatpuré
2 krabbeskjell, kokte, rensede
1 ss olje
2 dl hvitvin
2 dl fiskekraft
1 dl fløte
Salt og pepper

4 porsjoner risoni

4 kveiteskiver a 200 g
1 ss olje
1 ss smør
4 dl urter og små salatblader

Tilberedning

Hakk løk og surr sammen med tomatpuré og krabbeskall i litt olje. Ha på vin og kok inn til halvparten er igjen. Ha på kraft og fløte og sil sausen. Kok opp og smak til med salt og pepper.

Lag risoni som anvist på pakken, vend i krabbekjøttet.

Stek kveiteskivene i olje og smør på begge sider til fisken er gjennomstekt. Ha på salt og pepper. Anrett fisken med risoni på fire tallerkener. Skum opp sausen med en stavmikser og hell den rundt kveiten. Pynt med krabbeklør og urtesalat.

Prøv å bytte ut krabbe med hummer, sjøkreps eller reker.

(Besøkt 179 ganger, 1 besøk i dag)