Ingredienser

1 kg nypoteter
1 bunt vårløk eller en liten purreløk
2 epler
3 dl rømme
2 ts salt
2-3 kryddermål grovmalt sort pepper
4 kyllingfileter
1 ss flytende margarin

Tilbehør
grønn salat
brød

Tilberedning

1. Skrubb og kok potetene myke i lettsaltet vann.
2. Skyll og strimle vårløken. Skyll, ta ut kjernen og kutt eplene i terninger.
3. Bland rømmen med løk, eple og smaksett med halvparten av saltet og pepperen.
4. La potetene renne av, og del dem i skiver. Bland potetene i rømmen.
5. Del kyllingfileten så det blir to tynne fileter. Stek filetene i margarin, ca. 3 min. per side. Kontroller at kyllingen er gjennomstekt, dvs. at kjøttsaften er klar uten innslag av rosa. Krydre med resten av saltet og pepperen.
6. Server kyllingene med potetsalat, grønn salat og brød.

(Besøkt 227 ganger, 1 besøk i dag)