Ingredienser

800 g laksefilet uten bein delt i 4 stykker
evt. litt soyasaus
2 ss rapsolje
1 ss smør
salt og
pepper
2 hvitløkbåter , delt på midten

Ragu
200 g blandede bønner
1.5 dl kraft/ buljong
1.5 dl matyoghurt
1 ss finhakket timian
salt
pepper

Tilberedning

Ha kraft og matyoghurt i en kjele og la det koke litt sammen. Ønsker du glatt utseende på ”sausen”? Tilsett 1/2 ss hvetemel i matyoghurten før den has i kjelen. Bland inn bønnene, og smak til med timian, salt og pepper.
Pensle gjerne laksen med soya på iallfall en side. Varm opp en stekepanne. Ha i olje og smør og la det frese godt. Legg i hvitløk og fisk. Skru ned til middels varme. Snu fisken når den er gyllen og stek ferdig på den andre siden. Det tar 8 – 10 minutter totalt (etter tykkelse). Salte og pepre lett.

(Besøkt 457 ganger, 1 besøk i dag)