Ingredienser
jasminris
rød paprika
hvitløk
kyllingfilet (1 stk pr person)
rå egg (1 stk pr person ca)
soyasaus
salt
olje å steke i
Tilberedning
kok ris som vanlig. ha gjerne hvitløk i kokevannet, det pleier jeg å ha.
hakk opp paprika og stek det sammen med kyllingfiletene og hvitløken. skjær kyllingen i strimer.
ha alt oppi en dyp stekepanne sammen med risen. rør inn eggene. de skal stivne i småbiter i risblandingen.
rør inn soyasaus og salt. la det bli godt stekt.
(Besøkt 1 192 ganger, 1 besøk i dag)
Et krydder, les mere her: http://www.mineoppskrifter.no/msg/
Hva er MSG?
skal være buljong i denne retter 😉 får å heve smaken, samt du kunne lagt til å bruke MSG som er det essensielle når du lager asiatisk rett med kjøtt spessielt kylling 😉
lol