Ingredienser

8-10 poteter, ca. 800 g
600 g strømmingfilet, fersk eller dypfryst
1 ts salt
2 kryddermål pepper
3 paprikaer, gjerne i ulike farger
1 ss olivenolje
1-2 fedd hvitløk
1 ss Maizena maisstivelse
2 1/2 dl matfløte
3 tomater

Tilberedning

Skrell og skjær potetene i mindre biter. Kok dem myke i lettsaltet vann. Tin strømmingen om du bruker dypfryst. Legg strømmingen på en skjærefjøl og krydre med salt og pepper. Rull sammen. Skyll, ta ut kjernen og del paprikaene i terninger. Stek paprika i olivenolje. Press gjerne hvitløk over. Tøm over fløten blandet med 1 ss Maizena maisstivelse, og legg i strømmingsrullene. La det koke under lokk i ca. 5 min. Skyll og skjær tomatene i terninger, og fordel dem over strømmingen. La det småkoke ytterligere noen minutter. La potetene renne av, og press dem gjerne gjennom en potetpresse.
Server strømmingen med poteter og flatbrød.

(Besøkt 55 ganger, 1 besøk i dag)