Ingredienser

Bunn:
Eggehviter 4 stk
Melis 150g
Malte mandler 150g
Bakepulver 1/2 ts

Krem:
Eggeplommer 6 stk
Sukker 150g
Fløte 2 dl
Vaniljesukker1 1/2 ts
Meierismør 150g

Tilberedning

1. Stivpisk eggehviten med melis som has i litt etter litt.
2. Vend inn malte mandler og bakepulver. Ovnstemperatur: 175 grader Steketemperatur: ca.30 min.

Krem: Bland eggeplommer, fløte, sukker og vaniljesukker i en kjele og kok det opp under svak varme. Husk å røre hele tiden slik at det ikke legger seg ved i bunnen. Avkjøl kremen noen timer . Pisk opp det romtempererte smøret bland inn eggekremen. (Den kokte kremen og smøret skal begge ha romtemperatur når det piskes sammen)Kremen fordeles utover kaken og dekoreres med raspet sjokolade.

(Besøkt 187 ganger, 1 besøk i dag)