Ingredienser

1/2 stk Løk
1 stk Tomat
1/2 stk Gulrot
1/2 stk Paprika
2 spiseskje Hvetemel
1 spiseskje Tomatpuré
2 stk Kyllingfileter
1/4 stk Blomkål
1 spiseskje Maisenna
Krydder:
1/2 teskje Pepper
1/2 teskje Salt
2 fedd Hvitløk
1 teskje Sukker
1 spiseskje Eddik

Tilberedning

1. Skjær kyllingen i strimler, ha hvetemel, salt og pepper i en tett pose, og tilsett kjøttet. Rist posen til alt er blandet godt.
2. Varm olje i en wok og stek hvitløk og kyllingstrimler til kjøttet er jevnt hvitt.
3. Tilsett grønnsaker og la det frese i 1-2 minutter.
4. Bland sukker, eddik og tomatpuré, og tilsett dette.
5. Bland 1,5 dl vann og maisenna(jevning), og tilsett dette.
6. Rør til det koker opp, og smak til med salt og pepper.

Serveres med ris.

(Besøkt 153 ganger, 1 besøk i dag)