Ingredienser

1 pose (800 g) dypfryste potetbåter
4 svinekoteletter, à ca 150 g
1 ss olivenolje
1 ts salt
1 kryddermål pepper
2 appelsiner
1 pakke (500 g) knuste tomater
20 grønne oliven med pimento
1 ts salt

Tilberedning

Tilbered potetene ifølge pakkens anvisning. Kutt et par snitt i kantene på kotelettene. Stek dem i olivenolje i ca. 2 min. per side. Krydre med salt og pepper. Skyll appelsinene nøye i lunkent vann. Riv av skallet og press ut saften. Hell appelsinsaften over kotelettene sammen med de knuste tomatene, smaksatte med salt. La det småkoke uten lokk i ca. 8 min. Del olivenene i skiver. Strø oliven og appelsinskall over kotelettene.
Server kotelettene med tomatsausen, potetbåter, blandet salat og brød.

(Besøkt 143 ganger, 1 besøk i dag)