Ingredienser

* 250g svisker
* 100g rosiner
* 2 dl tørkede aprikoser
* 1 dl sesamfrø
* 400g kalvekjøtt
* soyaolje
* 3-4 løk
* vann
* salt og pepper
* 1/2 ts safran

Tilberedning

1. Bløt de tørkede fruktene i 1 time og hell av vannet.
2. Varm en stekepanne og rist sesamfrøene i en tørr panne til de tar farge.
3. Skjær kjøttet i terninger og stek det lyst brunt i olje.
4. Skjær løken i skiver og kok de i 5 min.
5. Legg kjøtt-terninger, løk og de oppbløtte fruktene i en gryte. hell over vann til det dekker og ha i salt, pepper og safran. Kok på svak varme i 20-25 min til fruktene danner en tykk saus.

Dryss over sesamfrø før servering.

(Besøkt 157 ganger, 1 besøk i dag)