Ingredienser

4 kveiteskiver a`ca 175 gr ( skiver eller filet av annen fiskkan også brukes,torsk og laks er velegnet)

1/2 dl yoghurt naturell
2 ss olje
2 ss paprikapulver
1 ts malt spisskummen
1 ts malt fennikel
1 knivspiss hot chilipulver
1 ts salt

Pynt
1 strimlet salathode
1 fennikel i skiver
sitronbåter

Tilberedning

Skyll fiske skivene i rennende kaldt vann og tørk dem med kjøkkenpapir .Legg dem på et fat tilside
Bland yoghurt,olje,paprikapulver,spisskummen,fennikel,chili og salt i en bolle.Gni inn fisken med tandoori marinaden på begge sider. Dekk til og la den ligge i kjøleskapet i 2 – 4 timer.
Legg fisken over ien langpanne i et lag .Stek fisken i stekeovnen ved 180 grader i 25 minutter eller til den er gjennomstekt.Legg opp salat og fennikel på et serveringsfat,og legg fisken opp på toppen pynt med sitronbåter.Server ris eller kokte poteter til retten

(Besøkt 209 ganger, 1 besøk i dag)