Ingredienser:
4 hvitløksbåter
2 løk, hakket
2 selleristilker, i strimler
2 ss olivenolje
400 g karbonadedeig
2 dl langkornet ris, ukokt
1 kjøttbuljongterning
7 dl vann
½ dl chilisaus ( kanskje litt ekstra)
1 pose Tacokryddermix
1 boks bønner (kidney-, salat- eller røde bønner)
1 boks maiskorn

Fremgangsmåte:
Salat med for eksempel: grønn salat, tomat, paprika, sukkererter, agurt, løk og persille.

Fremgangsmåte:
Fres hvitløk, løk og selleri i olje. Tilsett karbonadedeigen og stek noen minutter. Hell karbonade- og løkblandingen i en kjele. Bland i ris, buljongterningen og vann. La alt småkoke under lokk i ca. 20 minutter. Tilsett deretter chilisaus, Tacokryddermix, bønnene og mais. La alt bli gjennomvarmt før servering.

Bland gjerne en dressing til salaten av yoghurt naturell og kryddermix (Gresk kryddermix eller dipmix fra Maarud). Dette gir deg en god og mager dressing.

Porsjoner: 4 porsjoner

(Besøkt 239 ganger, 1 besøk i dag)