Ingredienser

400 g frossentorsk i terninger
en aubergine i terninger (evt. skrelt)
en rød paprika i biter
en hakket liten løk
litt ingefær i tynne skiver
1-2 ts grønn karripasta
1 boks kokosmelk
1 ss brunt sukker
2-3 ss fiskesaus (nam pla)
fire kaffirlimeblader
en skvett sitronsaft

Tilberedning

Stek løk og ingefær lett i litt olje, ha i grønn karripasta, kokosmelk, brunt sukker og fiskesaus, kaffirlimeblader og en skvett sitron- eller limesaft. Smak! Karripasta er sterkt og fiskesaus veldig salt. Ha i aubergine- og paprikabitene, la det koke til auberginen er god og mør. Ha i torskebitene og lar dem trekke et par minutter til de er akkurat ferdige. Rør inn et par never basilikumblader og server med jasminris. Fin måte å servere hvit fisk på, det skader ikke med litt scampi og kamskjell og slikt heller.

(Besøkt 137 ganger, 1 besøk i dag)