Ingredienser

1 pakke fast tofu
litt olje til steking
1/2 løk
2-3 gulerøtter
1 pakke eller boks minimais
1/2 – 1 pakke sukkererter
1/2 paprika
1 boks kokkosmelk
1 og 1/2 terning grønnsaksbuljong
endel karri (smak deg litt frem. jeg bruker 2 teskjeer ca)
litt salt
litt pepper
litt hvitløkspulver
en klype sukker

Tilberedning

skjær tofuen i strimler. ca 2 cm tykke, og 8 cm lange ca. stek disse på alle sider i litt olje på ganske sterk varme. de skal bli godt stekt (nesten litt «fritert» look)
Når tofuen er ferdigstekt har du i kokkosmelken, grønnsaksbuljong, karri, salt, pepper, hvitløkspulver (evt hakket hvitløk) og sukker.
Skjær tynne strimler, ca samme lengde som tofustrimlene, av gulerøttene og ha i disse sammen med små løkstrimler. Kutt minimais og sukkererter i to og kutt strimler av paprikaen: Ha dette oppi etter ca fem minutters putring av det andre i pannen, slik at det er litt å «tygge i». Man kan spe på med vann eller bruke mer kokkosmelk om man vil det.

(Besøkt 156 ganger, 1 besøk i dag)