Ingredienser:

Forrett:
Kamskjell med sesamfrø: Kjøpte frosne kamskjell, tinte dem. Tok på salt og pepper, rullet dem i sesamfrø. Stekte dem et par minutter. Servert med litt salat og sitron (to kamskjell til hver)

Hovedrett:
Kalkunfilet med fløtegratinerte poteter og brokkolipurè

Marinerte kalkunfileten (bryst, 1,2 kg) i olje, estragon, hvitløk og sitronsaft, salt og pepper. La alt i leirgryta, helte hvitvin over. Sto i 1 1/2 time på 200 grader (satt inn i kald ovn).

Fløtegratinerte poteter med masse hvitløk

Kokte brokkoli, moste i food prosessor med litt fløte/melk, salt & pepper.
serverte ikke med saus, da det er mye saus i potetene og purèen.

Dessert:
Hermetiske pærer m/After Eight:
Legg pærene flatt i en ildfastform. Legg en After Eight oppå hver pære, sett i ovnen på 200 grader i 10-15 minutter til sjokoladen er smeltet. Serveres med krem.

Tilberedning:

Nam!

(Besøkt 449 ganger, 1 besøk i dag)