Ingredienser

500 – 600 gr. Kjøttdeig/karbonade
2 Løk
2 ss Olje
1 ts. Salt
2 ts. Karri
½ ts. Ingefær malt eller reven
1/3 ts. Pepper
1 ss. Hv. Mel
1 ss. Soyasaus
2 ts. Fransk sennep
1 liten boks usøte Ananas i skiver
1 dl. Fløte (kaffefløte)
1 dl. Peanøtter
2 dl reven ost
små Tomater

Tilberedning

1.Hakk løken. Fres løk og kjøtt i en stor stekepanne til væsken er fordunstet og kjøttet begynner å bli gyllent. Rør inn salt, karri, ingefær, pepper og mel, soyasaus, sennep og saften fra ananasboksen. Rør inn fløte og gi stuingen et oppkok før den legges i en ildfast smurt form.

2. Varm stekeovnen til 180 gr. Dryss peanøtter og reven ost over kjøttstuingen. Fordel Ananas oppå og la formen stå midt i ovnen i ca 15 min.
Pynt med hele eller halve tomater før servering.

(Besøkt 196 ganger, 1 besøk i dag)