Ingredienser

4 middels uerfileter med skinn
salt
og olivenolje
skall av 1/2 appelsin
1/2 kopp ananasjuice

Skumsaus
2 eggeplommer
1/2 dl fiskekraft
2 ss balsamico
ørlite salt
og hvit pepper

Tilberedning

Filetene snittes på skinnsiden med skarp kniv. Bland olje, juice, revet skall, salt og pepper. Legg filetene i og la det stå et par timer. Snues underveis. Får renne av.

Til skumsausen has eggeplommer, fiskekraft, balsamico, salt og pepper i en stålbolle. Sett den i en kjele med vann på kokeplaten. Skal ikke bli varmere enn ca. 60 grader. Pisk i massen til den er skummende og lett. Hold varm.

Stek fisken.

Godbitene serveres på en ragu av kokte linser og terninger av løk og gulrot. Bland inn kapers og gressløk mot slutten av varmetiden. Stekt ananas eller appelsin på toppen.

(Besøkt 64 ganger, 1 besøk i dag)