Ingredienser:
Deig:
200 g smør
2 dl sukker
4 stk. egg
200 g kremost naturell
Skallet av en appelsin (revet)
4 dl siktet hvetemel
2 ts bakepulver
Muffinsform. Papirformer går også bra.
Tilberedning:
Sett ovnen på 180 grader. Hvis du har varmluft kan du ta den lavere, kanskje 150. Ingrediensene kan godt være romtempererte. Bland alt utenom mel/bakepulver og kjør det i miksmasteren til det er en lys fin krem. Sikt melet sammen med bakepulveret og ta det i litt og litt. Deigen blir ganske tjukk, så bruk en skje til å skuffe den over i muffinsformene.
Stek i drøye 25 minutter. Hvis du bruker små former holder det med 20.
Sukkertoppglasur:
En eggehvite
Masse melis
1 teskje sitronsaft.
Rød konditorfarge og evt. kakao hvis du vil ha noen brune.
Sjokoladehjerter og Love hearts
Visp eggehvite + sitronsaft først litt rolig, og så på full guffe til det blir masse skum. Så lesser du oppi melis til det er skikkelig tjukt. Visp lenge. Så tar du i konditorfarge. Pynt oppå glasuren med sjokoladehjerter og love hearts.
Porsjoner:
ca. 12 store muffins