Ingredienser
4 egg
4 sp. Sukker
1 ts. Vaniljesukker
½ liter fløte
Tilberedning
Pisk eggedosis av egg og sukker. Pisk fløten til krem og bland i vaniljesukker. Vend eggedosisen i kremen, og fyll den i en form .Sett den tildekket i fryseren.
Rør godt i isen med ca. ½ times mellomrom.
Ta opp isen ca. 15 minutter før servering. Sett den da i kjøleskapet.
Pynt isen med reven sjokolade, jordbær eller annen frukt.
(Besøkt 405 ganger, 1 besøk i dag)
Visp 250 ml fløte (gjerne laktosefri) og tilsett 1 spiseskje med sukker. Visp 2 store egg til eggedosis og ha 2 spiseskjeer med farin. Tilsett 75 ml reinbuljong i vispet fløte og rasp til 20-30 gr med tørket reinfett. Bedre is finnes ikke og kall det gjerne reinis! Helt utrolig god is!!!!
hvor lang tid tar det