Ingredienser

Marinade:
1 lime, saft og skall
1 ss ingefær, revet
1 hvitløkfedd, revet
2 ss sesamolje
1 ts sesamfrø, ristede
3 ss risvin
2 ss søt riseddik

400 g torskefilet i tynne strimler

Lime- og fiskesausdipp:
2 ss limejuice
2 ss fiskesaus
2 ss soya
Salt og sukker
1 ts rød chili, hakket
1 ts koriander, finsnittet

1 neve issalat, finsnittet
100 g sukkererter, strimlede
1 rødbete, strimlet
Evt andre strimlede grønnsaker
12 rispapir, bløte

Tilberedning

Bland sammen ingrediensene til marinaden og marinér torskestrimler i ca 30 min.

Bland sammen dippsausen og la den trekke i 20 min.

Legg issalat, sukkererter og rødbete på rispapir sammen med torskestrimler og rull sammen. Servér med dippsaus.

Servér med en frisk urtesalat og lime til. Ha gjerne skalldyr og rogn i rullene sammen med torsken.

(Besøkt 251 ganger, 1 besøk i dag)