Marinade:
1 lime, saft og skall
1 ss ingefær, revet
1 hvitløkfedd, revet
2 ss sesamolje
1 ts sesamfrø, ristede
3 ss risvin
2 ss søt riseddik
400 g torskefilet i tynne strimler
Lime- og fiskesausdipp:
2 ss limejuice
2 ss fiskesaus
2 ss soya
Salt og sukker
1 ts rød chili, hakket
1 ts koriander, finsnittet
1 neve issalat, finsnittet
100 g sukkererter, strimlede
1 rødbete, strimlet
Evt andre strimlede grønnsaker
12 rispapir, bløte
Bland sammen ingrediensene til marinaden og marinér torskestrimler i ca 30 min.
Bland sammen dippsausen og la den trekke i 20 min.
Legg issalat, sukkererter og rødbete på rispapir sammen med torskestrimler og rull sammen. Servér med dippsaus.
Servér med en frisk urtesalat og lime til. Ha gjerne skalldyr og rogn i rullene sammen med torsken.