Ingredienser

1 løk
500 g elgbiff
200 g sjampinjonger, ferske
margarin
1 dl creme fraiche
1 dl fløte
1 dl chilisaus
1 dl tomatpuré
2 dl melk
1 ss hvetemel
2 hvitløk
2 ts sitronsaft
salt
pepper
urter, friske
Tilbehør
4 porsj poteter

Tilberedning

Brun hakket løk, elgkjøtt i strimler eller terninger og sopp i smør eller margarin. Rør inn crème fraîche, fløte, chilisaus og tomatpuré. Visp sammen en jevning av mel og melk og rør det i retten. Kok retten noen minutter og smak den til med sitronsaft, presset hvitløk, salt og pepper. Dryss friskt grønt og urter over til slutt. Tips! Retten kan også lages med storfekjøtt eller reinsdyrkjøtt.

Server til:
Kokte poteter eller potetkroketter og en frisk salat.

(Besøkt 193 ganger, 1 besøk i dag)