Ingredienser

3 dl jasminris
1 kløft hodekål, ca. 400 g
2 røde paprikaer
2 kiwi
2 pakker (à 240 g) rein- eller elgskav
1 1/2 ss olje
1 ts salt
1 kryddermål pepper
2 ss soya

Tilberedning

1. Kok risen i lettsaltet vann ifølge pakkens anvisning.
2. Skyll og finstrimle hodekålen. Skyll, ta ut kjernen og strimle paprikaene. Rensk og skjær kiwien i biter.
3. Stek det utinede skavet i halvparten av oljen til det har tinet og begynner å få farge. Krydre med salt og pepper, og legg det opp på et fat.
4. Wokk kål og paprika under omrøring i resten av oljen i ca. 5 min.
5. Bland kjøtt og kiwi i woken. Stenk over soya.
6. Server woken med ris og brød.

(Besøkt 60 ganger, 1 besøk i dag)