Ingredienser

750 g faste poteter
1 stor løk
1/4 l lys buljong/kraft
5 ss hvitvinseddik
salt og pepper
1 ts fin sterk sennep
1 liten agurk
1 bunt persille eller gressløk

Tilberedning

750 g faste poteter, 1 stor løk, 1/4 l lys buljong/kraft, 5 ss hvitvinseddik, salt og pepper, 1 ts fin, sterk sennep, 1 liten salatagurk, 1 bunt persille eller gressløk.
Vask potetene og kok dem ca. 20 minutter. Dampes og skrelles. Deles i skiver. La dem avkjøle. Skrell og hakk løk. Bland sammen løk, buljong og eddik. Dette varmes opp og smakes til med salt og pepper. Helles rykvarmt over potetene like før servering. Så blandes agurk i halve skiver og hakket kryddergrønt inn.

(Besøkt 102 ganger, 1 besøk i dag)