Ingredienser

300 g kyllingfilet
2 røde paprikafrukter
3-4 vårløk
olje til bruning
2 ts brun eddik
2 kopper kokt ris

Saus
1 knust hvitløkbåt
1/2 ts revet ingefærrot
1 ss lys soyasaus
2 ts tørr sherry
1 ts sukker
3 ss god kyllingkraft /
buljong
1 klype salt
1 klype pepper
1 ts maisenna

Tilberedning

Trekk skinnet av kyllingen og skjær kjøttet i strimler/biter. Rens paprika og skjær i strimler. Vask vårløk og skjær i strimler/ringer.

Varm opp olje i woken og la den kokte risen brunes lett. Ta den opp igjen. Ny olje i.

Stek kyllingkjøttet under omrøring til det er hvitt. Ta opp. Ha i paprika og vårløk. Stek et par minutter ved middels varme i to minutter. Ha kylling og ris tilbake i woken. Bland sammen ingrediensene til sausen og stenk den over. La alt få surre til det tykner og servér. Gjerne med smørdampet kinakål.

(Besøkt 543 ganger, 1 besøk i dag)