Ingredienser

2 bokser fløte
2 store beger melonyoghurt
100 gr sukker
8 plater gelantin
1 boks fersken til pynt

Tilberedning

Pisk fløte og sukker til krem,og bland inn yoghurt. Legg gelantin-platene i vann en stund,og knepp ut vannet etterpå. Smelt på lav varme (på komfyr). Når gelantinen er helt smeltet og flytende (neste som vann),blandes det inn i det andre (best om en blander inn gelantinen mens den går i maskinen (håndmixer eller annen maskin) på rolig-medium tempo for å unngå gelantinklumper. Så legger du halvparten i en rund springform,og deler opp noen fersken og strør over (husk å tømme av væska til ferskenen),legg resten av «kremen» oppå,og pynt til slutt med fersken på topp. Kaka er lagd på 10 minutt ! Meeeen,den må stå i kjøleskapet en del timer før den spises (bør lages kvelden i forveien).

(Besøkt 2 414 ganger, 3 besøk i dag)